01:23 hallelujah

hahah. satt precis och sjöng låten "hallelujah" av rufus wainwright. även ifall jag har iTunes uppe och låten framför mig valde jag att sjunga den själv. :P

fast sedan tröttnade jag på min röst så jag satte på låten istället, och som alltid får jag rysningar av den. den är så jävla bra! och bara för det ska jag lägga upp den på bloggen. ;)



Dagens låt

Dagens låt är världens underbaraste "Where I Stood" av Missy Higgins. Någon kanske hört den i one tree hill? (Där de visar varför lucas och peyton är så mot varandra, när han friar till henne och hon typ säger nej..)






Klicka här för lyrics

fotosnack

Igår regnade det sjukt mycket. Bestämde mig för att gå ut en stund och fota lite när det slutade regna. Eftersom jag ska köpa ett Nikkor 50mm f/1.8D AF under sommaren är det ju dags för mig att börja vänja mig vid att fokusera manuellt (jag har en nikon d40 som saknar inbyggd autofokus, och detta objektiv har ingen inbyggd AF = jag får fokusera manuellt) men mig gör det inget. Jag vill ha detta objektiv pågrund av att ha något att byta till, inte bara ha kitobjektivet, som jag är så jävla less på , + att jag har sett sjukt fina bilder fotade med denna. sånt tackar man inte nej till. :P

Senare kommer jag också köpte ett teleobjektiv, fast det med AF-S så klart. ;)


oh vad jag ångrar att jag köpte Nikon D40, bara för att den saknar AF. Jag hade faktiskt hellre velat ha en D80, eller kanske en Canon eos 400D. menmen. nu är valet gjort. Jag får leva med denna plutten tills jag gjort pengar till en annan och bättre. :)

bilder från 14/6 -08



 

takida - losing

har på senaste tiden lyssnat massor på takida, och tycker deras låt "losing" är skitbra.




RSS 2.0