thoughts


(ni vet det där jag skrev i senaste inlägget, "jag måste plugga som fan, iaf till biologin. för en gångskull ska jag börja tidigt och inte när klockan är 10!". jag började när klockan var halv 11 och somnade tjugo minuter efter. spenderade istället 1 timme på morgonen och läste igenom allt en gång. hahaha so much for that. fast det gick rätt så bra på provet ändå :P)Tjena!
Först och främst vill jag tacka för de fina kommentarerna om dessa bilder. Tack så mycket! :)

Har inte orkat skriva något sedan i tisdags, som ni kanske märkt. Jag har iaf haft det bra, skola som vanligt, de har varit chill, umgåtts väldigt mycket med awa (hon flyttar till jönköping om ca 1 månad, vill spendera mycket tid med henne innan det!) och fotat lite och sådär. sånt vanligt alltså.

dessutom har jag tänkt mycket på skolan..
snart slutar vi, om knappt 3 veckor, men med alla dessa ledigheter och utedagar osv vi har så blir det ju betydligt mindre. jag ser fram emot det, verkligen, men jag kommer faktiskt sakna min klass, min skola. även om jag säger att jag inte kommer det. den säkerheten man har där, vi har gått i samma klass/skola varje dag i 3 år. hur fan ska det gå när jag börjar i en helt ny skola, flera km hemifrån, med helt nya människor?


nej, nu ska jag laga lite frukost. bye

inget att göra + fint väder = nya bilder
a perfect fantasy

bild tagen och redigerad av mig (såklart) den 1 maj


tjena!

igår satt jag i bara 1 timme och pluggade till SO-provet. haha, så hemskt. sedan satt jag en timme imorse och läste sånt som inte gick och läsa igår, halvsov ju. :P
men det kändes rätt så bra ändå. flöt på liksom. hoppas bara resultatet är lika bra som det känns. haha

annars har dagen varit chill. det enda dåliga är väl vädret. det regnade som fan imorse så pappa körde mig och lillebror till skolan, så när jag skulle hem fick jag gå i ösregnet. hade dessutom bara ballerinaskor på mig. HAHAH, mina sneakers har gått sönder, måste dra och köpa nya! hade dock som tur va en munktröja på mig idag med luva, så den räddade mig typ. några meter i från huset kör pappa förbi och jag hoppade in i bilen, slapp gå den sista biten. :P

idag måste jag göra klart en svenskauppgift. sedan ska jag duscha. OCH IDAG BLIR DET GREYS! yeeey! sedan blir det att sova. trött som fan har jag varit idag.


påtal om ingenting. pappa har köpt ny webbkamera. haha, vår 7 år gamla kamera har lagt ner. R.I.P! HAHAH

try honestynu ska jag plugga SO sedan blir det house kl 21.00! ciao

Ken ring - prinsessa

har ni hört denna låten? inte? lyssna på den då! den är så jävla bra.Lyricsen finns här!

oh crappy day

jag var ute och fotade lite..
tog en paus från allt

i'm thinking of you
RSS 2.0