thank god for letssingit.com

som rubriken lyder: thank god for letssingit.com. hörde en underbar låt på någon video jag hittat på youtube, lyssnade på texten, skrev in vad jag hört på letssingit, och låten ploppade fram. nu lyssnar jag på den på spotify (thank god for that too) =)



erkänn vacker?

Sunset

äsch. jag bjuder på en till bild. tänkte vänta lite med att publicera denna, men jag orkar inte vänta.
nu ska jag göra mackor och te, och sedan fortsätta med pluggandet.




ps. eftersom mina bilder är så långa är det jobbigt att man inte ser hela bilden direkt, utan att man bara ser delar av den och man måste scrolla osv, så jag har ett litet tips som borde fungera på de flesta som har någorlunda stora skärmar, annars blir det dessamma, iaf, här kommer tipset: tryck på F11, så går alla webbläsar-"menyer" och skit bort och bloggen blir större, då ser man hela bilderna. :) (för att återställa är det bara att klicka på F11 igen!)

nu loggar jag ut. ciao

i'm fighting with myself


foto: jag. tagen: 21 mars

mycket grönt på sistone va? eller.. okej då. inte så mycket. :P
tror det beror på att våren är påväg (med en jävla massa hinder, det ska kanske snöa imorgon? ;S) och längtar som fan efter sommaren.



idag har förresten pappas moster dött. nu är det bara farmor kvar av alla hennes syskon. och som det ser ut nu.. ja, jag vet inte vad jag ska säga.. jag hoppas bara av hela mitt hjärta att hon är kvar till efter sommaren, så att vi får se henne en -förhoppningsvis inte- sista gång. <3


Misery Business

godmorgon. vaknade runt 10 och har duschat, käkat frukost och lyssnat på paramore hela morgonen. idag måstemåste jag plugga, åtminstånde till kemiprovet jag troligen kommer få göra imorgon..


bjuder på låten som ligger högst upp på spellistan. jag älskar den!



nu ska jag sätta mig i vardagsrummet med kemiböckerna och plugga. jag har till 16.00 på mig, sedan ska jag plugga matte. bye

feeder - feeling the moment

gaaah. så jävla jobbigt. näsan rinner som fa-an och svider(?), halsen blir torr var 3dje minut och orsakar hostattacker, nyser gör jag var 5 jävla minut. åh så jobbigt. allt pga 10 dumma minuter. cyklade med blött hår till och från posten som tog 10 jävla minuter.

aja, nu ska jag göra te och kolla på ugly betty följt av scrubs. ciao




i got nothing


foto: jag. tagen: idag (20/3 -09)

hmm.. rubriken passar inte riktigt in, but hey, i'm out of words, i got nothing.


gammal bild




påminner inte denna bilden om spanien på något sätt? haha

emergency room

nu är jag hemma igen efter 2 timmars prov. det gick väl bra, tror jag. hörförståelsen var lite jobbig, folk utanför salen satt och spelade musik, snackade skithögt, praktiskt taget skrek. så ja, jävligt irriterande och man kom bort hela tiden, hade svårt att höra osv. och sedan britterna med deras jävla uttal. gah. :P haha

men jag hoppas iaf på ett VG. :)

efter provet gick jag och ida och käkade, där träffade vi också agnesa, larisa och jennifer. de är så sjuka hela högen så kul hade vi. :P

sedan drog jag hem och nu sitter jag här. lyssnar på musik och äter det godis som blev över från provet. funderar på att kolla på twilight... blir nog det.



rihanna ft. akon - emergency room. en väldigt bra låt, tkr jag.

RSS 2.0